Aby zgłosić chęć udziału w Targu Śniadaniowym, należy w całości wypełnić formularz online:
https://targsniadaniowy.pl/formularz/
Należy mieć firmę (działalność, spółka), nierejestrowaną działalność gospodarczą, status rolnika, wytwórcy ludowego, artysty lub przedstawiciela III sektora.
Przesłanie formularza NIE jest jednoznaczne z potwierdzeniem udziału jako wystawca na Targu Śniadaniowym. Przesłane zgłoszenia będą rozpatrywane i akceptowane w miarę dostępności miejsc. Targ Śniadaniowy cieszy się dużym zainteresowaniem wśród wystawców, a ilość miejsc jest ograniczona, dlatego zgłoszenie może zostać ponownie rozpatrzone w późniejszym terminie, jeśli zwolni się miejsce.
Jeśli zgłoszenie zostanie zaakceptowane, dział handlowy skontaktuje się z wybranym wystawcą i przedstawi aktualne warunki współpracy wraz z cennikiem.
Zależy nam, aby nasi goście mogli spróbować dań i produktów, które ich zaskoczą. Preferujemy nowości i ofertę, która się wyróżnia – w szerokim zakresie gastronomii, rzemieślniczych produktów spożywczych, rękodzieła, dekoracji i usług. Stawiamy na wyjątkowe smaki, jakość, zdrowie i ekologię. Jeśli Twoja oferta/ produkt spełnia te warunki – zapraszamy do wypełnienia formularza dla wystawców!
Miejsce jest przydzielane przez organizatora Targu Śniadaniowego. Targ Śniadaniowy podzielony jest na strefę gastronomiczną i produktową. Staramy się, by oferta była różnorodna, a Wystawcy z podobnym asortymentem nie sąsiadowali ze sobą bezpośrednio.
Standardowe wymiary stoisk w namiotach to 2x3m lub 3x3m (front x głębokość). Istnieje możliwość wynajęcia kilku stoisk lub powierzchni na stoiska mobilne i food trucki.
Organizator Targu Śniadaniowego zapewnia wystawcom miejsce w namiocie, podłączenie do prądu, sanitariaty. Ponadto, istnieje możliwość promocji stoiska w social mediach Targu Śniadaniowego (na Facebooku i Instagramie) po uprzednim przesłaniu materiałów (teksty i zdjęcia).
Wystawca powinien zorganizować potrzebne wyposażenie we własnym zakresie: stół, nakrycie stołu całkowicie zakrywające front stoiska (cerata, obrus, materiał, płyta OSB). W przypadku stoisk gastronomicznych i sprzedających produkty spożywcze, wymagane są dodatkowo: pleksi, ochrona podłoża (europalety, wykładziny, podesty, maty elastyczne), rękawice jednorazowe, płyn do dezynfekcji. W przypadku korzystania z prądu należy posiadać własny przedłużacz bębnowy o długości min. 25 metrów (wykluczone jest użycie domowego okablowania).
Osoba obsługująca stoisko gastronomiczne lub spożywcze zobowiązana jest do posiadania aktualnego orzeczenia lekarskiego dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Chciałbyś wystawić się na Targu Śniadaniowym?
Pisz do nas na: wystawcy@targsniadaniowy.pl
Pobierz formularz zgłoszeniowy i odeślij do nas na powyższy adres:
lub